Izvor: Blic, 21.Nov.2023, 12:25

"PSOVALI SU SRPSKU MAJKU, OTKINULI RETROVIZOR" Napadnut automobil iz Sombora u Vukovaru, a reakcija hrvatske policije je ŠOKANTNA (VIDEO)

Tokom obeležavanja Dana sećanja u Vukovaru, u subotu 18. novembra, naočigled policije dogodio se incident kada su četvorica mlađih muškaraca izašla iz automobila vukovarskih registarskih oznaka i uz povike nasrnuli rukama i nogama na drugi automobil sa srpskim registarskim oznakama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snimljen napad; Izašla su četvorica i krenula ka autu srpskih tablica; Policija sve gledala VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2023

Tokom obeležavanja Dana sećanja u Vukovaru, u subotu, snimljen incident u kome su četvorica mladića nasrnula na automobil srpskih registarskih oznaka...Incident se dogodio naočigled policije...Četvorica mlađih muškaraca izašla su iz automobila vukovarskih registarskih oznaka i uz povike nasrnuli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.