Izvor: Blic, 15.Sep.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI INCIDENT U CENTRU GRADA Ekstremisti se koškali sa Žandarmerijom, organizatori Prajda: Ne menjamo trasu šetnje (VIDEO)

Grupa ekstremnih desničara već nekoliko sati drži u blokadi centar grada, tačnije ugao Ulice kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra, pokušavajući da spreče održavanje Parade ponosa čiji bi učesnici trebalo da prođu kroz Kneza Miloša. Oni su se oko 16 časova koškali i sa pripadnicima Žandarmerije koji su pokušali da ih potisnu sa mesta koje je bilo u blokadi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CENTAR BEOGRADA BLOKIRAN Učesnici Parade ponosa se okupili na Slaviji, dok traju sukobi ekstremista i Žandarmerije

Izvor: Blic, 15.Sep.2019

Nedelja ponosa danas se završava se danas paradom koja se ove godine održava pod sloganom "Ne odričem se". Učesnici Prajde krenuli su nešto posle 17 časova u šetnju gradom.

Nastavak na Blic...

LEŽANJE NA ULICI PA SUKOB S ŽANDARMERIJOM Pogledajte kako su se ektremisti sukobili s čuvarima reda zbog Prajda (FOTO)

Izvor: Blic, 15.Sep.2019

Pripadnici Žandarmerije sprečili su grupu ekstremnih desničara, koji već satima drže centar grada u blokadi, da krenu u susret učesnicima Parade ponosa i izazovu veće incidente, nakon čega su četiri lica privedena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.