PREVARA POD IMENOM VELIKOG ŠEFA Produkcija Zadruge morala da izda ZVANIČNO saopštenje posle INCIDENTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA POD IMENOM VELIKOG ŠEFA Produkcija Zadruge morala da izda ZVANIČNO saopštenje posle INCIDENTA

Ovo je jedini put...

Povodom prevara na društvenim mrežama i osoba koje su na Instagramu i Fejsbuku sa lažnih profila ''Zadruge'' pisali anonimnim ljudima, predstavljajući se kao Veliki šef i obećavali učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima biće podnete prijave nadležnim organima.

Naime, sa lažnih profila od anonimnih ljudi tražilo se da obavljaju različite zadatke, kao i da svaki snime i pošalju na isti lažni profil, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon čega im je obećavano učešće u ''Zadruzi 3''.

Ovim povodom TV Pink se obratio zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Došlo je do brojnih zloupotreba od strane nepoznatih osoba koje su se sa lažnih profila na Instagramu i na Fejsbuku predstavljele kao ''Veliki šef'' i ljudima obećavale učešće u ''Zadruzi 3''. Televizija Pink se ovim putem ograđuje od ovakvih postupaka pojedinca i oštro ih osuđuje i svi lažni profili koji se bave ovom vrstom prevara biće prijavljeni nadležnim organima. Jedini način da neko ko je anoniman uđe u ''Zadrugu 3'' jeste da zaprati jedini zvanični profil Željka Mitrovića koji je verifikovan - zeljkomitrovic, a potom pošalju mail sa svojom biografijom i fotografijom na mail adresu: zadruga@pink.co.rs - navodi se u zvaničnom saopštenju TV Pink povodom ovih nemilih događaja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.