POSLE INCIDENTA NA US OPENU: Oglasio se i Nole! Đokovićeva poruka je više nego MOĆNA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 08:55

POSLE INCIDENTA NA US OPENU: Oglasio se i Nole! Đokovićeva poruka je više nego MOĆNA (VIDEO)

Najbolji svetski teniser priprema se za Masters u Rimu.

Teško je pala Novaku Đokoviću diskvalifikacija sa US Opena, pošto je slučajno pogodio linijskog sudiju Lauru Klark, posle poena u meču osmine finala sa Špancem Pablom Karenjom Bustom.

Sudije su bile neumoljive, kao da su organizatori jedva dočekali da eliminišu prvog tenisera sveta. I pored toga, uspeo je Nole da izađe jači iz toga, a pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nekoliko dana proveo sa porodicom, opet se vratio obavezama na terenu i spreman dočekuje nove izazove.

Feels good to be back on clay courts again! Roma, ci vediamo presto 🙌❤️🤗 Леп је осећај поново играти на шљаци. Идемо у нови изазов у Риму 💪🙌

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Sep 12, 2020 at 1:32pm PDT

Najbolji teniser ATP-a je motivisan da ono što je propustio na Flešing Medouzu, gde je bio prvi i izraziti favorit u odsustvu Rafaela Nadala i Rodžera Federera, nadoknadi na Rolan Garosu. Pre toga će Nole imati ispit na Mastersu u Rimu, koji je na programu sledeće nedelje.

Lep je osećaj ponovo igrati na šljaci. Idemo u novi izazov u Rimu - oglasio se Novak na društvenim mrežama, uz snimak sa treninga, a imao je i poruku na italijanskom jeziku, gde je poručio Rimu da se vide uskoro.

Žoze Murinjo protiv Karla Anćelotija sa Hamesom Rodrigezom. Ipak su Pevci blagi favoriti s kvotom 1,90. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Totenhem – Everton.
Pogledaj vesti o: Incident,   US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.