POSLE INCIDENTA Beograđani ostavili nalepnice na kola komunalne policije

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE INCIDENTA Beograđani ostavili nalepnice na kola komunalne policije

Nekoliko građana, ogorčeni zbog incidenta u kom je uhapšena putnica A.S. jer nije imala Busplus kartu, ostavili su "pokon" na kolima Komunalne policije.

Incident s putnicom gradskog prevoza koju je uhapsila Komunalna policija u Zemunu zato što nije imala ličnu kartu i zato što je odbila da se identifikuje, odjeknuo je Srbijom nakon što je internetom počeo da kruži snimak događaja.

neki u #beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sinoc izlepili vozilo komunalne policije sa prigodnom nalepnicom #srbija e to je gradjanski otpor pic.twitter.com/fGRgVqONUh

Fotografije ovih nalepnica od sinoć masovno kruže društvenim mrežama.

U komunalnoj policiji, pak, ističu da su videli nalepnicu samo na jednom službenom automobilom.

- Radimo normalno, bez ikakvih pritisaka i pretnji. Imamo puno posla da bismo se obazirali na takve stvari - kažu u komunalnoj policiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.