PONOVO: Deca kamenovala srpski autobus

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO: Deca kamenovala srpski autobus

Autobus koji je prevozio Srbe iz Orahovca i Velike Hoče kamenovan je u sredu po podne kada se pedesetak meštana tih metohijskih enklava vraćalo iz Kosovske Mitrovice, pišu "Večernje novosti".

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Kako list prenosi na svom sajtu, radnik Opštine Orahovac, Dejan Baljošević, rekao je da se incident dogodio kada su albanska deca poređana pored puta na izlazu iz Mitrovice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gađala kamenicama i ledenim grudvama autobus na kojem je polomljena šoferšajbna.

"Usledilo je šikaniranje vozača i putnika od strane kosovske policije kod Vučitrna, kada je vozač stao da prijavi incident. Prvo su ga ispitivali zašto odmah nije prijavio napad i što vozi autobus sa polomljenom šoferšajbnom", rekao je Baljošević, navode "Novosti".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska Mitrovica, deca kamenovala srpski autobus

Izvor: RTS, 19.Jan.2017

. "Večernje novosti" pišu da je autobus koji je prevozio Srbe iz Orahovca i Velike Hoče kamenovan u sredu popodne kada se pedesetak mešštana tih metohijskih enklava vraćalo iz Kosovske Mitrovice.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.