POČUPANA I BAČENA NA POD: Nakon incidenta kraj Beograda, donela odluku da podnese tužbu protiv napadača?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 09:03

POČUPANA I BAČENA NA POD: Nakon incidenta kraj Beograda, donela odluku da podnese tužbu protiv napadača?

Preko nekih stvari se ne može preći...

U novom izdanju emisije "Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Oni su kao po dobrom starom običaju, gledaocima držali pažnju, sudeći prema interesovanju mnogih koji su pohitali da se uključe u program i porazgovaraju sa zadrugarima.

Svima je poznat istorijat odnosa Maje Marinković i Anđele Đuričić, te je mnoge zanimalo šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dešava na tom polju i da li će tužba biti podneta protiv novopečene sirene iz Đenovića.

- Da li si odlučila da podigneš tužbu protiv Anđele? Šta sad misliš o njoj kao i o pomirenju Ane i Ace Bulića? - pitala je voditeljka, prvenstveno aludirajući na fizički napad, čupanje i bacanje na pod, koje je doživela od Đuričićeve dok je boravila u Šimanovcima koji se nalaze kraj Beograda.

- Šta da je tužim, nema šta. Anđela je pokazala da je klasična brđanska seljančura. Nemam za šta da se uhvatim da kažem da je kod nje nešto dobro, mislim da je nju i Bog kaznio sa ovim što ju je i Zvezdan ostavio. Ja prva imam scene, ali ona nije normalna. Što se Ane i Ace tiče ako je suđeno, desiće se kad tad - rekla je Maja.

No ipak treba uzeti u obzir Majinu narav, te ipak očekivati da tužbu možda zaista i podnese.

Detaljnije i opširnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.