Izvor: Novine novosadske, 31.Jul.2012, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za pokušaj ubistva na Đavi deportovan u Novi Sad

Mađarska je srpskim vlastima isporučila Novosađanina Marka M. (24) osumnjičenog da je 1. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi pokušao da ubije dve godine starijeg sugrađanina Slobodana Milutinovića.
Marko M. je pobegao u Mađarsku, ali je dan kasnije uhapšen na aerodromu u Budimpešti. On se tereti da je ispred diskoteke “Đava” Milutinovića ubo nožem u leđa i naneo mu teške povrede opasne po život.
Incidentu na platou prethodio je verbalni sukob, koji se pretvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << u fizički, a osumnjičeni je odmah posle toga pobegao i, kako se pretpostavlja, dva sata kasnije je napustio Srbiju.
Osumnjičeni je, kako Novosti saznaju u istražnom odeljenju Višeg suda u Novom Sadu, odveden u pritvor, a zbog sumnje da je naknadno pružio pomoć počiniocu novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv 30-ogodišnjeg Senada T.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.