Operisan mladić upucan na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 29.Jun.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operisan mladić upucan na Novom Beogradu

Mladić star oko 30 godina, koji je ranjen iz vatrenog oružja na Novom Beogradu, uspešno je jutros operisan u Urgentnom centru.

Incident se dogodio oko pola sata iza ponoći u Ulici Džona Kenedija kod broja 10, izjavila je doktorka Nada Macura.

Ona je kazala da je reč o ustrelnoj rani nanetoj vatrenim oružjem u predelu prepona i da je mladić nakon intervencije lekara Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar.

U toj ustanovi je rečeno Tanjugu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je mladić primljen sa ozbiljnom telesnom povredom, s obzirom da je mogao da iskrvari i da je nakon operacije smešten na intenzivnu negu, gde je pod stalnim nadzorom lekara.

RTS je preneo da se incident dogodio u ugostiteljskom objektu "Kontakt" na Novom Beogradu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Operisan mladić upucan na Novom Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2013

Mladić star oko 30 godina, koji je ranjen iz vatrenog oružja u Novom Beogradu, uspešno je u subotu ujutro operisan u Urgentnom centru. Incident se dogodio oko pola sata iza ponoći u Ulici Džona Kenedija kod broja 10, izjavila je doktorka Nada Macura. Ona je kazala da je reč o ustrelnoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Mladić upucan u prepone ispred picerije na Novom Beogradu, policija traga za napadačem

Izvor: Blic, 29.Jun.2013

Nepoznata osoba ranila je rano jutros mladića M.P. (30) u kafe piceriji "Kontakt" na Novom Beogradu, potvrdio je MUP Srbije...U policiji kažu da je nepoznata osoba oko 15 minuta posle ponoć hicem iz vatrenog oružja ranila M.P. koji je zadobio teške telesne povrede u predelu prepona...Incident se...

Nastavak na Blic...

Mladić upucan ispred picerije na Novom Beogradu, policija traga za napadačem

Izvor: medio.rs, 29.Jun.2013

U Urgentnom centru je rečeno da je mladić primljen sa ozbiljnom telesnom povredom, s obzirom da je mogao da iskrvari i da je nakon operacije smešten na intenzivnu negu, gde je pod stalnim nadzorom lekara.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.