Mladić upucan u prepone ispred picerije na Novom Beogradu, policija traga za napadačem

Izvor: Blic, 29.Jun.2013, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić upucan u prepone ispred picerije na Novom Beogradu, policija traga za napadačem

Nepoznata osoba ranila je rano jutros mladića M.P. (30) u kafe piceriji "Kontakt" na Novom Beogradu, potvrdio je MUP Srbije.

U policiji kažu da je nepoznata osoba oko 15 minuta posle ponoć hicem iz vatrenog oružja ranila M.P. koji je zadobio teške telesne povrede u predelu prepona.

Incident se dogodio u Ulici Džona Kenedija 10. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Mladić je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << intervencije Hitne pomoći zbrinut u Urgentnom centru, gde je uspešno operisan, potvrđeno je Tanjugu.

Doktorka Nada Macura je kazala da je reč o ustrelnoj rani nanetoj vatrenim oružjem u predelu prepona.

U Urgentnom centru je rečeno da je mladić primljen sa ozbiljnom telesnom povredom, s obzirom da je mogao da iskrvari i da je nakon operacije smešten na intenzivnu negu, gde je pod stalnim nadzorom lekara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić ranjen na Novom Beogradu

Izvor: Studio B, 29.Jun.2013

Nepoznata osoba ranila je rano jutros mladića M.P. (30) u kafe piceriji "Kontakt" na Novom Beogradu, potvrdio je MUP Srbije...U policiji kažu da je nepoznata osoba oko 15 minuta posle ponoć hicem iz vatrenog oružja ranila M.P. koji je zadobio teške telesne povrede u predelu prepona...Incident se...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.