Oglasio se Hamilton povodom incidenta sa Raselom

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 21:45

Oglasio se Hamilton povodom incidenta sa Raselom

Vozač Mercedesa Luis Hamilton oglasio se putem društvenih mreža povodom incidenta koji se dogodio na startu trke za VN Katara.

Sedmostruki svetski šampion oglasio putem društvene mreže X, gde je priznao da je on kriv i da se izvinjava timu i Džordžu.

"Odgledao sam reprizu incidenta i zaključio da je krivica u potpunosti moja. Preuzimam svu odgovornost i izvinjavam se ekipi i Džordžu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je Luis.

Na startu trke za VN Katara u prvoj krivini desio se kontakt između vozača Mercedesa Luisa Hamiltona i Džordža Rasela, posle koje je Hamilton eliminisan sa trke.

Hamilton je vruće glave rekao da ga je njegov klupski kolega izbacio sa trke, dok kada se malo ohladio promenio je mišljenje.

Džordž Rasel je napravio sjajan rezultat, jer je sa poslednjeg mesta, gde je bio u drugom krugu, na kraju završio na četvrtom mestu, dok je na trci slavio Maks Ferstapen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hamilton preuzeo odgovornost za incident sa Raselom u trci u Kataru

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2023

Sedmostruki svetski šampion vozač Mercedesa Luis Hamilton preuzeo je odgovornost zbog incidenta na početku današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Katara i izvinio se timskom kolegi Džordžu Raselu i ekipi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.