Obračun vetarana OVK: Geci pucao na Azema Sulju

Izvor: BKTV News, 29.Okt.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun vetarana OVK: Geci pucao na Azema Sulju

Bivši poslanik Skupštine Kosova Gani Geci pucao je juče u Srbici na člana predsedništva Demokratske partije Kosova (DPK) i poslanika Azema Sulju, javili su kosovski mediji.
Azem Sulja: Stari rat oficira OVK
Agencija Kosovapres javila je da je Geci pucao na Sulju posle mitinga DPK u Srbici. Posle incidenta je reagovala policija koja je povukla Sulju i njegove saradnike u jedan objekat u blizini incidenta. Policija se nije oglasila o tom događaju.
Azem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Sulja je tokom rata na Kosovu bio komandant Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) i ministar odbrane. Pominjan je i kao jedan od najviših zvaničnika bivše Obaveštajne službe Kosova bliske DPK.
Geci je takođe bio pripadnik OVK i pripadao je krilu koje je podržavalo bivšeg predsednika Kosova Ibrahima Rugovu.
Izvor: Beta
Tweet
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.