Obračun u Odžaku: Potegao sekiru na komšiju

Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun u Odžaku: Potegao sekiru na komšiju

Tridesetsedmogodišnji D. P. iz Odžaka lakše je povređen u incidentu koji se sinoć dogodio pred jednom porodičnom kućom u Odžaku.

Slučaj je Policijskoj stanici Odžak prijavljen nešto pre 21 sat, a u prijavi policiji navedeno je da se dogodio fizički obračun u kojem su korišteni sekira i nož.

D. P. je sa nožem u ruci, iz još nepoznatih razloga, došao pred kuću 53-godišnjeg M. Z. Iako još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu poznate sve okolnosti pod kojim se obračun desio, nezvanično se saznaje da je u jednom trenutku vlasnik kuće uzeo sekiru i najverovatnije tupim delom udario "gosta", prenosi Faktor.

D. P. je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Odžaku, kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. Lekari su mu konstatovali lakše telesne povrede, ali su ostavili i mogućnost da one pređu u teže.

- O svemu je upoznat dežurni istražilac krim-policije PU Odžak i nadležni inspektor Sektora krim-policije MUP koji će na osnovu težine povreda učesnika protiv njih preduzeti zakonom predviđene mere - kazali su iz MUP Posavskog kantona.

Odmah nakon prijave, policija je izašla na mesto događaja i obavila uviđaj, te se istražuje koji su motivi incidenta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.