Objavljen snimak brutalnog nasilja nad ženom pevača Slobe Radanovića, bivši muž je baca na zemlju (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 15.Jun.2023, 10:56

Objavljen snimak brutalnog nasilja nad ženom pevača Slobe Radanovića, bivši muž je baca na zemlju (VIDEO)

Jelena Radanović, supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, nedavno je imala težak sukob sa višim mužem i to ispred porodične kuće u kojoj živi sa decom.
Incident se dogodio kada je bivši suprug došao da preuzme decu, te je fizički nasrnuo na nju nakon čega je ona završila u Urgentnom centru, prenosi Kurir.
Foto: Printscreen Ekipa Paparaco lova došla je do jezivog video snimka sa jedne od kamera komšija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << žive neposredno pored Jelene i Slobe, a gde se jasno vidi da je pevačeva žena govorila istinu.
Naime, kada je Jelena želela da veže sina u automobilu koji ima autizam, njen bivši muž je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju.
Uznemirujić snimak pogledajte u nastavku.

Prijavite nasilje Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.
Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.
Majka ošamarila ćerku jer objavljuje 18+ fotke na internetu, optužena za nasilje u porodici

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobinu suprugu bivši muž izvukao iz auta i krvnički tukao pred bolesnim detetom: Kamere sve zabeležile VIDEO

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jun.2023

Snimak nasilja nad Slobinom suprugom dospeo u javnost. Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića nedavno je doživela fizičko nasilje od bivšeg supruga. Ona je odmah posle nemilog događaja prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane telesne povrede.. Pročitajte Oglasila se Jelena...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.