Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jun.2023, 11:30

Slobinu suprugu bivši muž izvukao iz auta i krvnički tukao pred bolesnim detetom: Kamere sve zabeležile VIDEO

Snimak nasilja nad Slobinom suprugom dospeo u javnost
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića nedavno je doživela fizičko nasilje od bivšeg supruga. Ona je odmah posle nemilog događaja prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane telesne povrede.
Pročitajte Oglasila se Jelena Radanović nakon što ju je bivši pretukao – Sloba je otišao od kuće, a evo šta se desilo FOTO  Ata images

Kako je tada navela, do >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nasilja je došlo ispred njene i Slobine kuće, kada je njen bivši muž došao po decu.
– Zaista ne mogu da prepričavam šta se danas detaljno desilo… Ali upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on. Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola, i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on – rekla je između ostalog Jelena.
Pročitajte Sloba Radanović u suzama zbog sina – Godinama je maštao o detetu i srećnoj porodici, ali ovo što mu se dešava nije mogao ni da sanja  Paparazzo lov printscreen

A, da je Jelena govorila istinu dokazuje i uznemirujući snimak nasilja nad Slobinom suprugom do koga je došla ekipa emisije Paparazzo lov. Snimak koji je prikazaan u emisiji Paparazzo lov zabeležila je kamera sa kuće pevačevih komšija.
Pročitajte Majka Slobe Radanovića u kolicima – Ovako supruga Jelena neguje Draginju, zaplakaćete FOTO
Kada je došlo do nasilja Sloba je bio na nastupu u inostranstvu, a odmah po povratku angažovao je obezbeđenje za Jelenu i decu. Podsećamo, pevačeva supruga porodila se pre samo tri i po meseca.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: PAPARAZZO LOV
FOTO: PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN, YOUTUBE PAPARAZZO LOV, ATA IMAGES




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.