OVO JE SADIJA KOJA JE NOKAUTIRALA MILICAJKU: Njen potez je podelio Srbiju! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SADIJA KOJA JE NOKAUTIRALA MILICAJKU: Njen potez je podelio Srbiju! (FOTO/VIDEO)

Incident na vidikovačkoj pijaci podelio je javnost.

 U incidentu su "učestvovale" komunalna milicajka i Sadija Durmisi: prodavačica koja je posle verbalnog obračuna i pošto joj je milicajka povlačila stvari, pesnicom iz sve snage, udarila u glavu.

Žena je privedena na saslušanje u policijsku stanicu u Rakovici, dok je pripadnica Komunalne milicije zbrinuta u Urgentnom centru.

Da je interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi za ovaj incident, ali i potresenost istim velika govore i komentari na društvenim mrežama.

Mnoga su tumačenja na račun sukoba između dve žene, a samo jedan od njih je da je milicajka najpre udarila ženu na pijaci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.