Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆE UZDRMATI PODGORICU: Marko Janković pred revanš dao izjavu o navijačima

Nije tajna da dva najveća srpska kluba imaju veliki broj navijača na prostorima Crne Gore.

Zbog toga, kako je i iz samog vrha crnogorskog fudbala rečeno, ne bi trebalo da začude eventualni incidenti sutra.
Podgorica je na nogama. Ne samo ovih dana kada je u gradu crno-bela ekspedicija, već maltene od onda kada su na žrebu iz kuglica uzastopce izvučena imena Partizana i Budućnosti. Sutra će se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Podgorici igrati revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a igrači i stručni štab šampiona Srbije se već nalaze u prestonici Crne Gore.
Što se tima Partizana tiče, u ovim mečevima su posebno zanimljivi Nebojša Kosović i Marko Janković. Dva talentovana fudablera šampiona Srbije koja nose dresove crnogorskog nacionalnog tima. Janković je medijima govorio i o navijačima u Crnoj Gori, što se možda neće dopasti pristalicama Budućnsoti:
– Specifično je to što većina Crne Gore navija za Partizan. Biće dosta navijača jednog i drugog tima. Niko neće biti u deficitu, biće stvarno jedna odlična atmosfera. Samo se nadam da neće biti incidenata, jer se i najmanja greška skupo plaća u Evropi. Trebalo bi da se igra fudbal i da glavna drugog dana bude neka fudbalska, a ne nefudbalska, poručio je Janković.
The post OVO ĆE UZDRMATI PODGORICU: Marko Janković pred revanš dao izjavu o navijačima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DOČEK ISPRED HOTELA: Pogledajte kakvu dobrodošlicu su dobili igrači Partizana (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2017

Potvrdilo se da fudbaleri Partizana imaju veliko navijačko jezgro u glavnom gradu Crne Gore, a videćemo koliko će ih biti u sutrašnjem revanšu protiv Budućnosti.. . Partizan sutra od 20:45h igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti u Podgorici i na taj meč...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.