OTKRIVEN MOTIV KRVAVOG PIRA IZ SLOVENIJE: Darko izvršio pokolj jer je DUGO ČEKAO RED u bolnici (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN MOTIV KRVAVOG PIRA IZ SLOVENIJE: Darko izvršio pokolj jer je DUGO ČEKAO RED u bolnici (VIDEO)

Lekar koji je bio teško ranjen u napadu neimenovanog napadača u bolnici u Izoli preminuo je u ponedeljak uveče i postao treća žrtva tog incidenta, nakon policajca koji je ubijen na licu mesta i napadača kojeg je ubila policija.

Razlog napada, kako piše slovenski list Delo, prilično je bizaran. Naime, manijak se na suludi napad odlučio jer je dugo čekao. Kako pišu slovenački mediji, ovo nije prvi put da je 70-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Darko Gregorič iz okolice Kopra bio nasilan. On je i pre dvadeset godina napao čuvara u izolskoj bolnici, a neko vreme je zbog pljačke bio u zatvoru. Gregorič se, pišu tamošnji mediji, dugo borio s alkoholizmom, a nedavno mu je umrla i majka.

Ubijeni lekar je 36-godišnji urolog Giljermo Martinez Bustamante, meksičko- slovenački državljanin, a napadač ga je upucao, objavila je policija, ilegalnim oružjem.

Printskrin: Facebook/Moj Či Pečnik Dessardo

Podsetimo, naoružani napadač ušao je oko 15 sati u bolnicu u Izoli i otvorio vatru. Ubio je policajca, a lekar i drugi policajac bili su teško ranjeni. Lekar je preminuo tokom večeri, a policajac je prevezen u bolnicu u Ljubljani gde je operisan i trenutno je izvan životne opasnosti.

Očevici kažu da je napadač u bolnicu došao s popisom lekara koje je želeo da ubije. Svedoci kažu da je doktora upucao u prsni koš. Lekar je pao na pod i pokušao da otpuzi, ali ubica je zatim ispalio još jedan hitac u njegova leđa.

U trenutku pucnjave u bolnici se slučajno zatekao i jedan uniformisani saobraćajni policajac, koji je odmah ispalio nekoliko metaka ne bi li pokušao sprečiti ubicu, ali ovaj ga je upucao u prsni koš. Policajac je preminuo na mestu.

Krvnik je zatim mirno išetao iz bolnice i seo na klupu. Sam je tamo proveo pet minuta, sedio je mirno. Kad mu se približio 46-godišnji saobraćajni policajac, napadač je zapucao prema njemu i teško ga povredio. Usledila je razmena vatre u kojoj je poginuo i ubica.

Kako javljaju slovenački mediji, napadač je navodno bio iskusan i prilično precizan strelac.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Index)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.