PUCNJAVA ISPRED BOLNICE U SLOVENIJI: Napadač izrešetao lekara i policajce, ima mrtvih!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA ISPRED BOLNICE U SLOVENIJI: Napadač izrešetao lekara i policajce, ima mrtvih!

U slovenačkoj Izoli došlo je do pucnjave ispred bolnice. Nepoznati napadač je upucao dva policajca i lekara, prenosi "Delo".

Prema prvim informacijama, napadač je ubijen u razmeni vatre, a policajac je preminuo od posledica ranjavanja.

Urolog se nalazi u kritičnom stanju, kao i ranjeni policajac.

Direktor bolnice Radivoj Nardin je izjavio da su tri osobe u teškom stanju i da im život visi o koncu u operacijskoj sali.

Jedan svedok je za Primorske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << novice izjavio da je sa sinom izlazio iz bolnice kada je ugledao strašan prizor. Na zemlji je ležao teško povređeni policajac, a nekoliko metara dalje bilo je vozilo s nekoliko rupa od metaka, u kom je nepomično sedeo muškarac.

Prema informacijama RTV Slovenije, u vozilu je bio napadač i njega je policija navodno ubila. U međuvremenu je stigla i zasad nepotvrđena informacija da je jedan povređeni policajac podlegao povredama.

Navodno, napadač je prvo zapucao u čekaonici na očnom odeljenju bolnice, a na meti mu se navodno našao urolog. U čekaonici je nastala panika, a napadač je pokušao da pobegne. Policija ga je ubila nakon što je seo za upravljač.

U bolnici je proglašeno vanredno stanje, svi zaposleni zatvorili su se u zgradu zajedno s pacijentima. U toku je uviđaj, nakon kojega će biti poznato više informacija.

"Delo" neslužbeno saznaje kako je napadač stariji čovek iz okoline Kopra, koji je poznat po tome da je već dva puta opljačkao banku Slovenske pošte.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U SLOVENIJI Upucana dva policjaca i jedn lekar ispred bolnice

Izvor: Blic, 22.Avg.2016

Pred bolnicom u slovenačkom primorskom gradu Izoli došlo je do pucnjave u kojoj ima teško povređenih osoba, a možda i mrtvih, izvestile su Primorske novice, na koje se poziva portal 24ur.com...Začulo se pet hitaca, a navodno su upucana dva policajaca i jednan lekar...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Masakr u bolničkoj čekaonici, dvojica mrtvih

Izvor: Mondo, 22.Avg.2016

U Izoli u Sloveniji dogodila pucnjava ispred bolnice. Ubijeni napadač i policajac...Splošna bolnišnica Izola ima nov vhod: https://t.co/AVKpdmCZ4Gpic.twitter.com/PQuvHMjqJ6..— Občina Izola (@ObcinaIzola) May 31, 2016..Nepoznati napadač je zapucao na policajca i lekara...Napadač je ubijen u razmeni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.