OGLASIO SE ČEDA I SVE DEMANTOVAO: Jovanović tvrdi da nije bilo tuče oko parking mesta, poznato šta se stvarno desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 01:04

OGLASIO SE ČEDA I SVE DEMANTOVAO: Jovanović tvrdi da nije bilo tuče oko parking mesta, poznato šta se stvarno desilo

Čeda do detalja opisao incident.

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je večeras medijima da je dao iskaz u policiji u kojem je demantovao pisanje pojedinih medija da je u petak tokom svađe oko parking mesta pretukao V.S. dodajući da insistira da se izvrši uvid u sistem video nadzora i da se o svemo obavesti nadležno tužilaštvo.

Jovanović je opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V.S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da nikome nije blokirao put.

V.S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku.

Jovanović dodaje da je potom izašao iz automobila i zatražio od V.S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici simulirajući da će da iz nje izvadi neko oružje.

Lider LDP dodaje da je tada odgurnuo V.S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.

- Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po ko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruzenje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pevajući pesmu o Legiji - kaže Jovanović.

On navodi da se te "ubice navijači" razlikuju od Belivuka po tome što su drugo krilo istog klana i po tome što su i dalje na slobodi.

- Razumem policiju, koja mora i treba da radi svoj posao, s tim što mislim da posao nije završen davanjem moje izjave i konstatacijom tužioca da ne postoji nikakvo krivično i prekršajno delo, jer nijedan zakon nisam prekršio - ističe Jovanović.

Kako navodi lider LDP, biće bolje da policija proveri izvor i puteve vesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čoveka.

- Medijima je prosleđena informacija da me policija nije pronašla u stanu iako sam u tom trenutku davao izjavu u policiji gde sam otišao samoinicijativno kada mi je supruga pokazala vest o navodnom incidentu koju su objavili portali - kaže Jovanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.