ODLAZI U ZATVOR?! Advokati stigli u Šimanovce - Filip Car prekršio uslovnu kaznu, ovo su svi detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 13:18

ODLAZI U ZATVOR?! Advokati stigli u Šimanovce - Filip Car prekršio uslovnu kaznu, ovo su svi detalji!

Njegova sudbina sada zavisi od Bilala!

Pre par dana došlo je do žestoke svađe između Filipa Cara i Bilala Brajlovića. Njihova netrpeljivost dostigla je vrhunac i njih dvoje su se fizički obračunali. Filip tvrdi da je Bilal prvi njega udario u glavu, a da se on potom branio.

Nakon ovog incidenta u emisiji "Mlin sa Memom" oglasili su se Bilalovi najbliži i otkrili su da postoji mogućnost da Car završi iza rešetaka zbog ovog sukoba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Tužili smo ga (Filipa), sad će mu (Bilalu) doći advokat da potpiše punomoćje - otkrio je Bilalov prijatelj.

Memo je pitao prijatelja da li bi mogao Filip da završi u zatvoru zbog ovoga, s obzirom na to da mu ovo nije prvi put da ulazi u tuče u rijalitiju.

- Da, na uslovnoj je. Mi idemo po planu, Bilalu će doći advokat. To sada sve zavisi od Bilala, on ako ne potpiše punomoćje, ne mora. Mi smo već kontaktirali advokata - otkrio je Bilalov prijatelj.

Ostaje nam da vidimo da li će Bilal podneti tužbu protiv Filipa i oterati ga iza rešetaka ili će ovo rešiti mirnijim putem.

Detaljnije pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.