Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Subotici

Izvor: RTS, 01.Feb.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Subotici

Snimak vršnjačkog nasilja koje se desilo u Subotici pojavio se na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi da žrtva mirno sedi na klupi dok ga je nekoliko tinejdžera opkolilo. Jedan, kome se jasno vidi lik, šutira dečaka snažno u lice.
Incident se dogodio u centru Subotice, u parku kod katedrale Svete Terezije Avilske, a snimak je ubrzo podeljen na društvenim mrežama, javlja dopisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << RTS-a.

Na snimku se vidi kako grupa tinejdžera prilazi vršnjaku koji sedi na klupi, obraća mu se na mađarskom, a zatim jedan od tinejdžera nogom zadaje udarac vršnjaku u glavu, dok ostali sve to nemo posmatraju i razgovaraju.
Dečak koji je dobio udarac i dalje mirno sedi, samo je posle udarca spustio glavu, dok mu se drugi obraća na mađarskom jeziku i šeta. 
Iz monologa koji se čuje na snimku, može se zaključiti da je do incidenta došlo zbog devojke.
"Šta se desilo, priznaj sve! Ako ne, završićeš u bolnici. Priznaj šta se desilo, zašto si udario devojku", viče nasilnik sa snimka.
Iz policije su potvrdili RTS-u da intenzivno rade na pronalaženju izvršilaca, i da će se povodom slučaja oglasiti u naredna dva dana.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.