Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći! Novi slučaj vršnjačkog nasilja potresa Srbiju, brutalan udarac u glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći!" Novi slučaj vršnjačkog nasilja potresa Srbiju, brutalan udarac u glavu!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako tinejdžer nogom zadaje udarac vršnjaku u glavu, a ostali sve to nemo posmatraju i razgovaraju.

Incident se dogodio u centru Subotice, u parku kod Katedrale Svete Terezije Avilske, a zbog ovog vršnjačkog nasilja, pretpostavlja se, među maloletnicima, policija je pokrenula i istragu.

Na snimku se jasno da vidi da žrtva mirno sedi na klupi i da su ga nekoliko tinejdžera opkolili. Jedan, kome se jasno vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lik, šutira snažno dečaka u lice.

Dečak koji je dobio udarac i dalje mirno sedi, samo je posle udarca spustio glavu, dok mu se drugi obraća na mađarskom jeziku i šeta. Ostali u društvu, najmanje njih šestoro, sve mirno posmatraju, a jedan od njih snima nasilje.

Momak koji je brutalno šutnuo vršnjaka govori na mađarskom jeziku:

"Ajde, pričaj, šta se desilo, što ne govoriš! Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći! Ajde, otvori se sada, reci šta je bilo" - viče nasilnik sa snimka.

Snimak traje minut i 24 sekundi, a među okupljenom decom oko napadnutog dečaka ima i devojčica. Prema nezvaničnim informacijama napadu je prethodila rasprava zbog devojke.

U policiji kažu da su odmah reagovali i da je u toku identifikacija svih učesnika incidenta. Nadležni preduzimaju neophodne radnje i kažu da će reagovati u skladu sa ovlašćenjima.

Uznemirujući snimak možete pogledati KLIKOM OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Subotici

Izvor: RTS, 01.Feb.2019

Snimak vršnjačkog nasilja koje se desilo u Subotici pojavio se na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi da žrtva mirno sedi na klupi dok ga je nekoliko tinejdžera opkolilo. Jedan, kome se jasno vidi lik, šutira dečaka snažno u lice. Policija identifikovala osumnjičene i protiv...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.