Novi Sad: DS opet za sutra zakazao konferenciju za novinare

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: DS opet za sutra zakazao konferenciju za novinare

Demokratska stranka (DS) zakazala je za sutra ispred Gradske kuće u Novom Sadu novu konferenciju za novinare na kojoj će obavestiti javnost o krivičnim prijavama koje je podnela protiv vinovnika incidenta koji se desio juče, kada je više stotina aktivista Srpske napredne stranke uz pretnje i psovke onemogućilo desetak aktivista DS-a da održe pres konferenciju.

"Gradski odbor DS-a organizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << novu konferenciju za medije na Trgu slobode, na istom mestu sa koga su novosadske demokrate proterane od strane funkcionera i akvivista SNS-a", navodi se u saopštenju za javnost.

Konferencija za novinare je zakazana za sutra u 14 sati.

Više stotina aktivista Srpske napredne stranke (SNS), koji su bili u belim majicama s likom ili imenom Aleksandra Vučića i SNS-a, kao i sa balonima SNS-a u rukama, sprečilo je juče održavanje konferencije za novinare DS-a na Trgu slobode u Novom Sadu.

Aktivisti SNS-a su postavljali svoje štandove i doslovno su izgurali sa trga funkcionere DS-a. Na pokušaj funkcionera DS-a da daju izjave novinarima, naprednjaci su veoma glasno vikali, psovali, nazivali ih "lopovima", "žutim šupcima", uzvikivali "Marš, 'ajde razlaz kući" i nisu im dozvolili da daju izjave.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

DS: Krivične prijave protiv čelnika Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2015, 07:46

Gradski odbor Demokratske stranke (DS) iz Novog Sada podneo je krivične prijave protiv nekoliko gradskih funkcionera u tom gradu, kao i protiv NN lica, zbog incidenata koji su se desili u utorak, kada je nekoliko stotina aktivista Srpske napredne stranke (SNS) sprečilo održavanje konferencije za novinare...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.