“Nije davao znake života, bilo je krvi na sve strane”: Draženko je prvi pomogao nokautiranom čoveku sa snimka koji je zgrozio Srbiju (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nije davao znake života, bilo je krvi na sve strane”: Draženko je prvi pomogao nokautiranom čoveku sa snimka koji je zgrozio Srbiju (VIDEO)

Stević za Novosti kaže da mu je najbitnije bilo da pomogne povređenom čoveku Povodom incidenta u Stepojevcu, koji se dogodio juče oko 17 sati, kada je mlađi vozač nakon kraće svađe napao starijeg čoveka u drugim kolima, izvukao ga iz vozila i nokautirao, za Novosti je ispričao svedok nemile scene Draženko Jović, kako se sve desilo.PROČITAJTE JOŠ - Nabildovani siledžija udara čoveka, ovaj ostaje nepomičan na zemlji: Stravičan snimak nasilja koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je Đilasov Savez iskoristio za lažne političke optužbe (FOTO/VIDEO)- Ja sam radio na svom radnom mestu koje se nalazi nedaleko od mesta gde se incident dogodio. U jednom trenutku sam čuo da neko svira kolima na magistrali. Kada sam se okrenuo, video sam dva automobila koja se kreću sporo. Kada su se zaustavili iz jednog je izašao krupniji momak, prišao drugom vozilu i pesnicom udario u prozor. Zatim je iz tog automobila izašao stariji čovek. Tada ga je mladić udario, a on je pao i udario glavom u asfalt. Tom prilikom je razbio glavu i krvi je bilo na sve strane. Mladić, koji ga je udario, je seo u svoj automobil i otišao. U tom trenutku sam prišao, doneo vodu da pokušam da pomognem čoveku. Tada je naišao još jedan čovek, a ubrzo zatim i gospodin Stević. Zajedno smo pokušali da "povratimo" čoveka, koji oko minut nije davao znakove života. Bojan Stević je doneo neku majicu kojom smo previli glavu povređenom, a ja sam ga polivao vodom. Ubrzo je došla policija i hitna pomoć koja je čoveka odvezla u Urgentni centar, ispričao je Jović. PROČITAJTE JOŠ - SRAMNO! Šef Đilasovog Saveza u Lazarevcu lažno optužio državnog sekretara za nasilje, a istina je potpuno drugačija (FOTO)Prvi čovek Saveza za Srbiju u Lazarevcu, Miloš Petković, iskoristio je vest o nemilom događaju da na najprizemniji način oblati političke protivnike. On je, naime, lažno optužio državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojana Stevića da je “zataškao saobraćajnu nesreću” na Ibarskoj magistrali. Ovim povodom za Novosti je Bojan Stević rekao da mu je najbitnije bilo da pomogne povređenom čoveku.- Meni kao građaninu koji se u tom trenutku tu zadesio, najbitnije je bilo da pomognem povređenom čoveku, dok pojedince koji se bave ovakim stvarima ne želim ni da komentarišem, rekao je Stević za Novosti.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.