Napao me HDZ-ov poslanik, urlao da su mi preci bili koljači FOTO

Izvor: B92, 22.Jul.2020, 18:29

"Napao me HDZ-ov poslanik, urlao da su mi preci bili koljači" FOTO

Zagreb -- Poslanica hrvatskog parlamenta Katarina Peović (Radnička fronta) tvrdi da se u Saboru dogodio incident i da je verbalno napao zastupnik HDZ-a Vinko Zulum.

"U pauzi u Saboru verbalno me napao HDZ-ov poslanik Vinko Zulim bezumno urlajući da su mi preci bili koljači. Pokušali smo da ga zamolimo da nas ostavi na miru ali ni to nije pomoglo dok ga njegovi nisu odvukli iz kafića", napisala je Peović na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tviter nalogu.

Zulim je inače najdugovečniji načelnik dalmatinske opštine Seget.

Uz njega su se i ranije vezivale brojne afere, a neke od njih se odnose na malverzacije i nenamensko trošenje opstinskog novca u privatne svrhe, podseća zagrebackci Jutarnji list.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.