Napad na Kamerona: Zatrčao se u premijera i zamalo ga oborio

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2014, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na Kamerona: Zatrčao se u premijera i zamalo ga oborio

Dejvida Kamerona, premijera Velike Britanije, prilikom posete Lidsu gurnuo je čovek ispred Gradske većnice. Od udarca Kameron ipak nije pao na zemlju i odmah je odveden kolima odatle, a policija je uhapsila 28-godišnjeg mladića, kojeg je u međuvremenu oslobodila.

Nije bilo nikakve opasnosti po premijera Velike Britanije: Dejvid Kameron

 

Policija Zapadnog Jorkšira odmah je nakon incidenta tvitovala da nije bilo nikakve opasnosti po Kamerona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

- Ništa čudno, samo čovek koji se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme - glasila je poruka na Tviteru policije, koja veruje da je momak trčao ka obližnjoj teretani.

 

Kameron je bio u Lidsu kako bi predstavio planove vlade za poboljšanje železničke mreže na severu Engleske.

 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nestanak dobrog duha Rijeke

Izvor: SEEcult.org, 28.Okt.2014, 01:21

Ubistvo Riječanina Vitomira Jovičića Simketa, mladića omiljenog u kafićima koga niko od sugrađana nije ni pokušao da spasi od ubice, tema je filma “Simke – kako je nestao dobri duh Rijeke” Ane Mušnjak, čija će premijera biti 29. oktobra u riječkom Art-kinu...To je priča o ubistvu mladića...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.