Najveći gubitnik glasanja – Dža Morent

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 18:08

Najveći gubitnik glasanja – Dža Morent

Košarkaš Memfisa je skupo platio incident sa pištoljem zbog kojeg je deo javnosti okrenuo protiv sebe i tako se eliminisao iz priče za idealne postave

Dža Morenta nema ni u prvom, ni u drugim, a ni u trećem najboljem timu lige za sezonu 2022/2023.

Momku za kojeg definitivno radi vreme ta činjenica možda jeste "okrnjjila" ego, jer po kvalitetu tu mu ima mesta, međutim neke stvari koje nemaju baš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veze sa košarkom, sa samom igrom, su ga skupo koštale.

Baš skupo.

O tome svedoči i sledeća činjenica: da je ušao u jedan od tri najbolja tima lige Morent bi se automatski "kvalifikovao" da dobije petogodišnji supermaks ugovor težak 233 miliona dolara, podsećaju američki mediji.

Bivši drugi "pik" je ove sezone imao sjajne brojke - 26.2 poena, 8.1 asistencija, 5.9 skokova u proseku po meču, na 61 utakmici, i neke zaista spektakularne poteze i partije, no sve to je palo u vodu kada je, posle meča sa Denverom, napravio glupost.

Snimak iz noćnog kluba sa pištoljem potpuno mu je poremetio sve planove. Zbog kazne, nije ga bilo na terenu neko vreme, po povratku ga je pratio taj događaj te je i Memfis podbacio u plej-of seriji sa Lejekrsima.

Navijači su u glasanju otud dali prednost Dieronu foksu i Demijenu Lilardu, koji su popunili plejmejkerska mesta u prvoj i drugoj postavi lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.