Na uličnoj trci automobil ULETEO MEĐU LJUDE: Najmanje 17 povređeno! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na uličnoj trci automobil ULETEO MEĐU LJUDE: Najmanje 17 povređeno! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak očevidaca incidenta

U sudaru dva automobila koji su uleteli u gledaoce na nedeljnom skupu auto kluba u engleskom gradu Stivenidžu povređeno je 17 ljudi, od kojih nekoliko teže.

An air ambulance attended the crash and emergency services are expected to remain at the scene in Stevenage for some time https://t.co/Hmwwu4pd9s

— Sky News (@SkyNews) July >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 19, 2019

, a na kojem se vidi kako jedan automobil udara u drugi i potom uleće u ljude koji su stajali sa strane puta u Stivenidžu, na oko 45 kilometara severno od Londona.

Stevenage crash update: Fourteen people injured, some seriously. Twelve people have been taken to hospital. Some of those injured are reportedly teenagers between the ages of around 14 and 17 https://t.co/TFrZHsfevf pic.twitter.com/h1Mu7XSiUd

— Daily Mirror (@DailyMirror) July 18, 2019

Događaj je organizovao klub Kruz-Herc, čiji se članovi sastaju svakog četvrtak.

STRAŠNO! Kamenjem gađali pande u Zoološkom vrtu, jer im je bilo DOSADNO da ih gledaju dok spavaju (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.