Izvor: Pančevac-online.com, 07.Okt.2023, 13:23

NOVI INCIDENT NA KiM: Polomljen jarbol sa srpskom zastavom na putu ka Banjskoj VIDEO

U mestu Balaban, na raskrsnici koja vodi ka Banjskoj, polomljen je jarbol na kojem je stajala srpska zastava. Ta zastava je dan posle sukoba u Banjskoj 24. septembra pocepana, a sinoć je jarbol na kojem je stajala srušen u travu. Inače, na toj raskrsnici su od 24. septembra stacionirani pripadnici specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije. Na […] The post NOVI INCIDENT NA KiM: Polomljen jarbol sa srpskom zastavom na putu ka Banjskoj VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polomljen jarbol sa srpskom zastavom kod Banjske (VIDEO)

Izvor: Danas, 07.Okt.2023

U mestu Balaban, na raskrsnici koja vodi ka Banjskoj, polomljen je jarbol na kojem je stajala srpska zastava, prenosi Kosovo Online.

Nastavak na Danas...

Skandal na severu Kosmeta! Polomljen jarbol sa srpskom zastavom na putu ka Banjskoj (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 07.Okt.2023

Ta zastava je dan posle sukoba u Banjskoj 24. septembra pocepana

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.