Izvor: Blic, 18.Nov.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI Drama ispred stana sina pevača trajala satima, u sve se umešao i Miroslav Ilić koji se objašnjavao sa policajcima

Sin Miroslava Ilića, Marko Ilić (42) u noći između petka i subote napravio je incident u zgradi u kojoj živi na Novom Beogradu zbog čega mu slede dve prekršajne prijave. "Blic" otkriva nove detalje drame koja se satima odigrala ispred njegovog stana i u hodniku, a u sve se u jednom trenutku umešao i sam pevač, Markov otac, Miroslav Ilić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RUŽNA PROŠLOST SINA MIROSLAVA ILIĆA Ovo nije prvi put da maltretira komšije, već im je UNIŠTAVAO AUTOMOBILE

Izvor: Blic, 18.Nov.2019

Sin Miroslava Ilića, Marko Ilić (42) u noći između petka i subote napravio je incident u zgradi u kojoj živi na Novom Beogradu zbog čega mu slede dve prekršajne prijave, a ovo nije prvi put da je pevačev sin pravio probleme komšijama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.