NEVERICA NA PLAŽI NA JADRANU! Hrvat doneo KANTU FEKALIJA na plažu i onda uradio nešto što je ZGROZILO KUPAČE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVERICA NA PLAŽI NA JADRANU! Hrvat doneo KANTU FEKALIJA na plažu i onda uradio nešto što je ZGROZILO KUPAČE (VIDEO)

Turisti snimili incident

Stariji muškarac priredio je šok mnogobrojnim turistima kada je doneo kantu punu fekalija na plažu Rezalište u mestu Brodarica i ispraznio je u more.

- Sunčali smo se tu ispred pekare i odjednom je sve počelo da smrdi. Kad smo se digli i pogledali šta se to zbiva, on je sve to već ispraznio i prao kantu rukama! Katastrofa. Kasnije je odšetao prema glavnoj ulici, jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je neki domaći, meštanin... - ispričala je jedna žena koja je bila svedok.

Ona je navela detalje neverovatnog incidenta.

- Dakle, taj je stariji "gospodin" prosuo kantu punu fekalija i na naše "sramite se" odgovorio sa "sramite se vi" i bez pardona otišao - objasnila je žena koja je kao svedok nemilog događaja sve snimila i prijavila.

Fekalije su još dvadesetak minuta kasnije plutale po plićaku, ispričala je je žena.

Šibenski komunalni inspektori rekli su kako će na snimcima nadzornih kamera proveriti šta se dogodilo.

Ukoliko komunalni policajci zateknu nekoga da fekalije ili neki drugi otpad i baca u more, imaju pravo da traže na uvid dokumente i da po utvrđivanju identiteta pokrenu prekršajni postupak jer je za fizička lica kazna za ovo delo i do dve hiljade kuna.

- Pazite, nije to bezazlena kazna. Neko koristi javnu gradsku plažu da isprazni kantu fekalija - rekao je šibenski komunalac Bore Rončević.

Najlepša provalnica na svetu je VRELA HRVATICA: Procurio snimak njene PLJAČKE, a ono što je rekla na sudu ostaviće vas u ŠOKU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.