NESVAKIDAŠNjI INCIDENT U BUJANOVCU: Puškom terao na brak

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2017, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNjI INCIDENT U BUJANOVCU: Puškom terao na brak

SVETA I. (55) iz Gornjeg Korminjana u opštini Kosovska Kamenica uhapšen je u Bujanovcu, nakon što je pucanjem iz automatske puške pokušao da privoli svoju bivšu partnerku na brak SVETA I. (55) iz Gornjeg Korminjana u opštini Kosovska Kamenica uhapšen je u utorak u Bujanovcu, nakon što je pucanjem iz automatske puške pokušao da privoli svoju bivšu partnerku Daru C. (45) na brak. Zbog toga je dobio dve krivične prijave. Incident se dogodio u utorak u Hilandarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ulici u Bujanovcu, kada je, prema priči očevidaca, S. I. pokušao pucanjem u vazduh da natera D. C., inače izbeglicu iz Bosne, na zajednički život na Kosovu. Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da su protiv Svete I. podnete krivične prijave za krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Neobičan incident: Pucao iz puške na bivšu devojku da bi je naterao na brak!

Izvor: BKTV News, 16.Jun.2017

Policija u Bujanovcu uhapsila je Svetu I. (55) iz Gornjeg Korminjana u opštini Kosovska Kamenica, nakon što je pucanjem iz automatske puške pokušao da privoli svoju bivšu partnerku na brak...Sveta I. (55) iz Gornjeg Korminjana u opštini Kosovska Kamenica uhapšen je u utorak u Bujanovcu, nakon...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.