Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana GAĐALA Zolu ŠOLJOM U GLAVU!

Miljana Kulić izazvala je novi incident u rijalitiju, zbog bivšeg momka Lazara Čolića Zole. Ona ga je gađala čašom i zadrugari su zabrinuti za njegovu bezbednost u rijalitiju predložili da ga policija izvede napolje. Sve je počelo kada su zadrugari komentarisali protekle događaje sa Milanom Miloševićem, a on je pitao Marka Petruševića Petrućija o odnosu sa The post Miljana GAĐALA Zolu ŠOLJOM U GLAVU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zola priznao da mu je Miljanin otac PRETIO: Posekao me je nožem!

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019

Raskid između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole diže tenzije Beloj kući i nikome nije prijatno. Većina ukućana je zaključila da se Zolaplaši Miljane i da joj baš zato prelazi preko najgorih uvreda. Zola je konačno skupio snage i otkrio nove detalje o njihovom odnosu: – Što se tiče nas,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.