Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zola priznao da mu je Miljanin otac PRETIO: Posekao me je nožem!

Raskid između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole diže tenzije Beloj kući i nikome nije prijatno. Većina ukućana je zaključila da se Zolaplaši Miljane i da joj baš zato prelazi preko najgorih uvreda. Zola je konačno skupio snage i otkrio nove detalje o njihovom odnosu: – Što se tiče nas, nemamo nikakav odnos. Imam veliki The post Zola priznao da mu je Miljanin otac PRETIO: Posekao me je nožem! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILJANIN OTAC MI JE PRETIO DA ĆE ME UBITI NOŽEM! Zola otkrio šokantne detalje veze sa Kulićkom!

Izvor: Svet, 21.Maj.2019

Miljana Kulić i Lazar Ćolić Zola nakon raskida nisu u dobrim odnosima. Kulićeva preti, ali i fizički pokušava da se obračuna sa svojim bivšim dečkom, dok su ostali zadrugari primetili da se Zola plaši za svoju bezbednost.. Zola je konačno skupio hrabrosti i pred svima ispričao nove detalje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.