Medicinski radnik u Čačku, tražio da ga testiraju i pretio da će skočiti sa prozora

Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2020, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medicinski radnik u Čačku, tražio da ga testiraju i pretio da će skočiti sa prozora

Muškarac srednjih godina tokom prethodne noći i jutra uznemiravao je sa prozora svog stana građane i pretio da će da skoči, zbog čega je reagovala policija, javlja N1.
Iz PU Čačak kažu da je policija reagovala po prijavi građana, pošto je jedan muškarac sa prozora svog stana vikao, bacao predmete i uznemiravao stanare okolnih zgrada.
Jedan od očevidaca incidenta, rekao je za agenciju MNA da je muškarac vikao daje zaražen, i da je tražio infektologa da bi bio testiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na koronavirus.
Radi se o medicinskom tehničaru zaposlenom u čačanskoj bolnici. Policija ga je tokom noći više puta opomula da se povuče u stan.
Nakon intervencije smešten je na odeljenje neuropsihijatrije Opšte bolnice u Čačku.

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Medicinskog tehničara iz Čačka smestili na neurologiju, vikao sa prozora da je zaražen

Izvor: Radio 021, 29.Mar.2020

Muškarac srednjih godina tokom prethodne noći i jutra uznemiravao je sa prozora svog stana građane i pretio da će da skoči, zbog čega je reagovala policija...Iz Policijske uprave Čačak kažu da je policija reagovala po prijavi građana, pošto je jedan muškarac sa prozora svog stana vikao, bacao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.