Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2013, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovno trovanje alkoholom na sjeveru Indije

Najmanje 37 lica umrlo je u sjevernoj indijskoj državi Utar Pradeš od trovanja koje je uslijedilo nakon konzumiranja ilegalno proizvedenog alkoholnog pića, saopštila je policija. Incident se dogodio u distriktu Azamgarh, a većina žrtava su siromašni fizički radnici, navela je policija. Žrtve su prethodno kupile piće u radnji u selu Adampur i nakon konzumiranja su počele da osjećaju tegobe, te su zatražile ljekarsku pomoć. Od petka uveče do danas umrlo je najmanje 37 lica od 50, koliko ih ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Otrovni alkohol usmrtio 42 Indijca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2013, 09:12

Indijska policija je danas saopštila da je u saveznoj državi Utar Pradeš još desetoro ljudi preminulo od posledica konzumacije toksičnog alkoholnog pića, tako da je ukupan broj žrtava za poslednja tri dana porastao na 42.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.