Smrtonosni alkohol u Indiji

Izvor: RTS, 19.Okt.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrtonosni alkohol u Indiji

Najmanje 32 osobe umrle od trovanja alkoholom na severu Indije, dok se pedeset nalazi na lečenju. Žrtve uglavnom siromašni radnici.

Umrlo najmanje 32 ljudi, a na desetine se otrovalo od konzumiranja toksičnog pića na severu Indije, saopštila je policija.

Žrtve, uglavnom siromašni radnici, kupili su otrovno piće u četvrtak u jednoj radnji u selu Adampur u oblasti Azamgar, država Utar Pradeš, navela je policija.

Oni su počeli da se osećaju loše >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odmah nakon ispijanja alkohola i prebačeni su u lokalne bolnice, a do petka uveče 32 ih je umrlo.

Još 50 nalazi se u bolnici na lečenju, a osam državnih službenika i četiri policajaca su suspendovani dok istraga traje.

U Indiji su česti slučajevi smrti od konzumiranja ilegalnog alkohola, pošto siromašni ne mogu da priušte piće sa licencom.

Zabranjena pića su često obogaćena hemikalijama kako bi bila jača, preneo je AP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 32 mrtvih od konzumiranja toksičnog pića

Izvor: Press, 19.Okt.2013

Žrtve, uglavnom siromašni radnici, kupili su otrovno piće u četvrtak u jednoj radnji u selu Adampur u oblasti Azamgar, država Utar Pradeš, navela je policija.. Oni su počeli da se osećaju loše odmah nakon ispijanja alkohola i prebačeni su u lokalne bolnice, a do petka uveče 32 ih je umrlo.. Još...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.