Margo Robi i Kara Delevinj u klinču: Opšta tuča, fotografu slomljena ruka, ona bosa i raščupana

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 14:17

Margo Robi i Kara Delevinj u klinču: Opšta tuča, fotografu slomljena ruka, ona bosa i raščupana

Britanski producenti i prijatelji poznate australijske glumice Margo Robi, te engleske manekenke i glumice Kare Delevinj navodno su uhapšeni nakon incidenta s paparacom u Argentini.

Pretpostavlja se da su glumice večerale u restoranu Patagonia Sur u Buenos Airesu kada su im oko tri sata ujutro prišli fotografi.

Poslovni partner Margo Robi i filmski producent Džouzi Meknamara te producent Žak Hopkins navodno su se umešali u tuču s paparacom Pedrom Albertom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Orkuerom ispred restorana kada je Orkueri slomljena ruka.

Meknamara i Hopkins uhapšeni su i odvedeni u policijsku stanicu na ispitivanje. 32-godišnja Robi i 30-godišnja Delevinj napustile su mesto događaja. S dvojicom producenata družile su se u popularnom restoranu koji vodi slavni argentinski kuvar Francis Malman kada su doputovale s Nedelje mode u Parizu.

U trenutku kada se dogodio incident s fotografom, glumice su odlazile u automobil. Pretpostavlja se da su svedoci pozvali hitnu pomoć kada je izbila svađa, a Orkiera je prevezen u bolnicu na dalje lečenje zbog povrede.

Meknamara i Hopkins pojavili su se na sudu dok su Robi i Delevinj kasnije istog dana odletele na jug Argentine.

Vest dolazi nakon što je Robi izgledala uzrujano nekoliko sati nakon što je početkom ovoga meseca napustila dom svoje bliske prijateljice Delevinj. To je usledilo nakon što je Delevinj zabrinula javnost pojavivši se bosa i raščupana na aerodromu.

Robi je viđena kako izlazi iz iznajmljene kuće u zapadnom Holivudu kako bi otišla na aerodrom u Los Anđelesu, ali nije jasno da li je Delevinj bila u kući dok je Margo bila tamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.