Izvor: RTS, 07.Mar.2021, 21:58

Manji incident kod kuće predsednika Đukanovića

Kod porodične kuće predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u nikšićkom naselju Rastoci, danas je došlo do manjeg incidenta, kazali su portalu RTCG nezvanično iz policije.
Oni su kazali da se oko četrdesetak pristalica politike predsednika Đukanovića nalazilo se ispred njegove kuće, kada je došlo do čarki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa učesnicima auto-kolone pristalica trenutne opozicije u tom gradu.
"U jednom trenutku, ka koloni je poletjela kamenica, i tom prilikom polomljen je prozor na jednom od automobila", kazali su nezvanično iz policije.
Kao dodaju, iz policije, u incidentu nije bilo povređenih lica a radi se na indentifikaciji i pronalasku osobe koja je gađala kamenom. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT NA ULICAMA NIKŠIĆA: Milove i Branove pristalice kamenovale građane, koji su se okupili da proslave odlazak DPS u prošlost

Izvor: Kurir, 07.Mar.2021

Kod porodične kuće Mila Đukanovića u nikšićkom naselju Rastoci, danas je došlo do manjeg incidenta, tokom vožnje simpatizera koalicije Za bućnost Crne Gore.

Nastavak na Kurir...

INCIDENT U NIKŠIĆU Čarke ispred porodične kuće Mila Đukanovića, kamenice bačene na auto-kolonu

Izvor: Blic, 08.Mar.2021, 00:06

Kod porodične kuće predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u Nikšiću došlo je do čarki između pristalica njegove politike i učesnika auto-kolone, a u jednom trenutku na kolonu je bačena i kamenica, javlja RTCG.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.