MUK U ZADRUZI - PRIZNALA SVE O POSLU UŽIVO Navukli je da radi kao menekenka u Grčkoj, a onda je krenuo PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 16:01

MUK U ZADRUZI - PRIZNALA SVE O POSLU UŽIVO Navukli je da radi kao menekenka u Grčkoj, a onda je krenuo PAKAO

Ona i još nekoliko manekenki prevarene su od strane jednog Makedonca.

Tara Simov danas je pričala zadrugarima svoje dogodovštine od prošlog leta. Naime, ona je provela neko vreme u Grčkoj gde je došla kako bi radila kao manekenka, a onda je sve krenulo nizbrdo. Ovu priču podelila je sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Krene on meni na makedonskom "Ja tebe znam sa Instagrama četiri, pet godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja nisam znao kako ćeš da se ponašaš. Ja sam iz Bitole, imam bugarske papire. Već dugo te merkam za posao." I sledeća situacija, ja shvatam da nemam pasoš, vraćammo se posle četiri sata putovanja i onda se vratimo nazad i stignemo u Gršku - počela je Tara .

- Stižemo mi tamo i vidim ta Bjanka iz Buenosajresa jede neke paprike, ja sam mislila to je normalno. A sve pare koje sam imala sam stavila na karticu i ostatak razmenila u jednu novčanicu od 500 evra. I ta novčanica mi se mali zacepila i dala tom menadžeru da mi zameni i on ode u Bugarsku i ja sam sedam dana bila bez dinara- rekla je Tara.

- I pitam ja u jednom trenutku Bjanku "Zašto ti jedeš te paprike?" i ona mi kaže "Tomas mi nije dao dinara od kad sam ovde" - objasnila je Tara.

- Čekaj, dinara nije dobila. A je l' su njemu plaćale agencije - pitao je Janjuš.

- Nikome dinara nije dao. Davao nam je nekad po 100, 200 evra - otkrila je Simova.

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimcima u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.