MORAĆE NA SUD: Španski fudbaler optužen da je seksualno zlostavljao maskotu papagaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 21:04

MORAĆE NA SUD: Španski fudbaler optužen da je seksualno zlostavljao maskotu papagaja

Sve se dogodilo još 2019.

Španski fudbaler Ugo Majlo koji je trenutno čaln brazilskog Internasionala, ići će na sud pošto je optužen da je pre početka utakmice koja je igrana još 2019. na neprikladan način dodirnuo maskotu kluba. U to vreme Maljo, koji negira optužbe, bio je član Selte, a incident se dogodio pred utakmicu protiv Espanjola.

U optužbi se navodi da je Maljo na neprikladan način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodirnuo grudi žene koja je nosila kostim papagaja koji je maskota Espanjola, dok su se igrači na terenu poređali za pozdrav pred početak utakmice. Tužilaštvo je zatražilo da Maljo plati novčanu kaznu ako bude proglašen krivim.

List ''AS'' preneo jeizjavu Malja koji je rekao da televizijski snimci pokazuju da nije ništa pogrešno uradio, dok je sud naveo da su snimci dovoljni da se započne suđenje koji bi trebalo da bude održano u julu. Inače, slučaj protiv MAlja je prvobitno odbačen, ali je posle žalbe odluka promenjena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.