Liverpul još zabrinut zbog štete koju mu je naneo Suarez

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul još zabrinut zbog štete koju mu je naneo Suarez

Izvršni direkor Liverpula Jan Ejr rekao je da je klub i dalje zabrinut zbog štete koju mu je naneo urugvajski napadač Luis Suarez koji je u aprilu ugrizao za rame srpskog internacionalca Čelzija Branislava Ivanovića.
(FOTO: AP)
Suarez je zbog tog incidenta kažnjen sa deset utakmica suspenzije, koju je nedavno odslužio. Pre toga, Suarez je bio kažnjen i sa osam mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << neigranja, jer je na rasnoj osnovi 2011. vređao igrača Mančester junajteda Patrisa Evru.
Svaki incident takve vrste šteti ugledu kluba – rekao je Ejr.
Suarez se vratio posle suspenzije na teren u sredu u porazu protiv Mančester Junajteda od 1:0 u Liga kupu.
Luis je u fudbalu kao ulični borac. Takav je kakav je i mi moramo da nađemo način kako da se sa tim nosimo. Mnogo smo radili sa njim od poslednjeg incidenta sa Ivanovićem i do sada je taj rad bio uspešan. Luis je spreman da radi na svom karakteru – rekao je Ejr.
On je dodao da klub funkcioniše kao svaka porodica.
Klub je zansovan na porodičnim vrednostima, a kada su vam deca nevaljala, vi im kažete da to više ne rade i učite ih pravim vrednostima – rekao je Ejr.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Liverpul još zabrinut zbog štete koju mu je naneo Suarez

Izvor: Press, 27.Sep.2013, 09:11

Suarez je zbog tog incidenta kažnjen sa deset utakmica suspenzije, koju je nedavno odslužio. Pre toga, Suarez je bio kažnjen i sa osam mečeva neigranja, jer je na rasnoj osnovi 2011. vređao igrača Mancester Junajteda Patrisa Evru..."Svaki incident takve vrste šteti ugledu kluba", rekao je Ejr...Suarez...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.