Lalatović pomilovan? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović "pomilovan"? (video)

Ukoliko se informacije pokažu tačnim, strateg Radničkog će voditi ekipu na startu prolećnog dela sezone.

Šef stručnog štaba FK Radnički iz Niša Nenada Lalatović biće kažnjen zbog incidenta u Kruševcu, ali mu kazna neće napraviti veći problem u radu.

"Večernje Novosti" pišu da je Disciplinska komisija FSS već donela odluku i da će Nenad Lalatović biti kažnjen jednomesečnom suspenzijom i 100.000 dinara.

Pošto je na snazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pauza u šampionatu, jasno je da će Lalatović suspenziju odraditi pre početka drugog dela sezone, tako da neće imati većih problema u radu.

Pomenuti izvor piše da je prvobitna kazna trebalo da iznosi 3 meseca, ali je kasnije preinačena u mnogo blažu, pa se može konstatovati da je Lalatović pomilovan.

Podsećamo da se incident dogodio posle prvenestvene utakmice između Napretka i Radničkog iz Niša kada je Nenad Lalatović žestoko odgovorio na uvrede iz lože i potom napravio haos na konferenciji za medije.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatović kraći za 100.000 dinara, vodi ekipu od prvog prolećnog kola

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2019

Mada je prošlo tačno mesec dana posle, sad već čuvene, konferencije za medije po okončanju meča Napredak – Radnički, ne zna se i dalje koliko će biti kažnjen Nenad Lalatović zbog poganog jezika, neprimerenog ponašanja i uvreda upućenih, pre svih, Valentini Vasić, portparolu kruševaškog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.