Kosovska policija ponovo postavila betonske blokove na putu Mitrovica-Leposavić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2023, 16:47

Kosovska policija ponovo postavila betonske blokove na putu Mitrovica-Leposavić

Pripadnici specijalnih snaga kosovske policije postavili su betonske blokove na improvizovanom punktu kod tzv. bistričkog mosta na magistalnom putu Mitrovica-Leposavić i dodatno ojačali kontejner postavljen na odmorištu pored samog puta.

Blokovi su postavljeni na takav način da vozila moraju da znatno uspore kretanje i kreću se cik-cak putanjom, prenosi RTS.

Kosovska policija ponovo je postavila blokove na ovom delu puta posle jučerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << incidenta u kojem je Miljan Delević ranjen iz vatrenog oružja, nakon što je policija na ovom delu puta otvorila vatru na civilno vozilo, koje se, kako tvrdi policija, nije zaustavilo i u pokretu je udarilo policijski auto.

Policajci su pucali u vozilo koje se udaljavalo i tom prilikom pogodili Miljana Delevića, dok druga osoba u vozilu nije povređena, podseća RTS.

Punkt kod tzv. bistričkog mosta policija je postavila u decembru u jeku barikada na severu Kosova i Metohije, gde od tada svakodnevno kontroliše putnike i njihova vozila.

Prvobitno su postavili betonske blokove usporavajući kretanje vozila, a nakon uklanjanja barikada, uklonjene su i betonske prepreke.

Policija je u međuvremenu ojačala položaj kod mosta, postavivši kontejner za smeštaj svog osoblja, okruživši ga visokim betonskim blokovima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"UVEK VODIMO RAT, AL' TATA TI ME VOLIŠ" Ranjeni Srbin sa Kosova dobio potresno pismo od sina Marka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2023

Miljan Delević (37), koji je ranjen na Kosovu i Metohiji kada su pripadnici specijalne jedinice takozvane kosovske policije otvorili vatru na njegovo vozilo, dobio je danas pismo od sina Marka...Ana Delević, supruga povređenog Srbina, objavila je na svom profilu pismo koje je njihov sin napisao ranjenom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.