Kosovska Mitrovica, u požaru oštećena tri automobila

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica, u požaru oštećena tri automobila

Tri putnička vozila oštećena su rano jutros u podmetnutom požaru u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Požar je, kako se pretpostavlja, podmetnut pod automobil koji je u vlasništvu pripadnika kosovske policije. To vozilo je izgorelo, a vatra je oštetila još dva automobila.

Zamenik regionalnog komandira kosovske policije Besim Hoti rekao je za Radio Kontakt plus da je na vozilima pričinjena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << materijalna šteta i da policija istražuje slučaj.
Hoti nije rekao šta bi mogao da bude motiv za poslednji incident u gradu.
Vozilo koje je izgorelo u požaru i druga dva koja su oštećena bili su parkirani u blizini Doma zdravlja u Kosovskoj Mitrovici.
Vlasnik vozila marke "fijat stilo" Danko Ilić rekao je za Kontakt plus da je požar izbio jutros nešto posle tri sata.
"Video se plamen, istrčao sam, video sam da je jedno vozilo već u plamenu, vatrogasci su brzo stigli. Kada sam stigao zadnji deo mojih kola je bio zahvaćen vatrom, enterijer je uništen, pričinjena je ogromna materijalna šteta," rekao je Ilić.
Ilić je rekao da očekuje da će kosovska policija uspeti da otkrije počinioce.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podmetnut požar u Kosovskoj Mitrovici, oštećena tri automobila

Izvor: BKTV News, 25.Mar.2018

U požaru podmetnutom rano jutros u severnom delu Kosovske Mitrovice oštećena su tri putnička vozila, preneo je danas Radio Kontakt plus. ..Kako se pretpostavlja, požar je podmetnut pod automobil koji je u vlasništvu pripadnika kosovske policije. To vozilo je izgorelo, a vatra je oštetila još...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.