Izvor: Njuz.net, 13.Sep.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konobar naleteo na Vučićevu kolonu dok je driftovao svoju mašinu za kapućino

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 13. septembar 2017, (Njuz) – Na kolonu vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros oko 8:20 naleteo je konobar koji je na kružnom toku driftovao svoju mašinu za kapućino.
Incident se dogodio na Topčiderskoj zvezdi, a konobar, koji je inače poznat policiji od ranije, priveden je u policiju. Sa njim su bila i dva šankera koji su takođe privedeni.
Prema rečima ministra policije Nebojše Stefanovića, postoje indicije da ovaj događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nije bio slučajan, te da je možda u pitanju osveta takozvane kapućinerske mafije nakon što se predsednik negativno izjasnio o građanima koji ispijaju pivo i kapućino.
– Indikativno je to što smo kod njih pronašli i nekoliko flaša piva, koje su ispijali tokom divljanja na kružnom toku. Dakle, previše je slučajnosti i moramo proveriti sve informacije koje imamo jer je pomalo čudno da jedna mašina za kapućino baš u ovom trenutku naleti na predsednika – objasnio je Stefanović.
On je dodao da su privedena lica ranije već učestvovala u različitim krivičnim delima, kao što su napadi mutilicama za espreso na posetioce kluba i dilovanje braon šećera na splavovima.
Nenad Milosavljević

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.