Klint Istvud spasio čoveka na prijemu u Kaliforniji

Izvor: Vostok.rs, 09.Feb.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klint Istvud spasio čoveka na prijemu u Kaliforniji

09.02.2014. -

Američki glumac Klint Istvud spasao je jednog čoveka, kada je ovaj počeo da se guši zbog komadića hrane koji mu je upao u dušnik.

Incident se dogodio u Kaliforniji, na prijemu priređenom povodom turnira u golfu. 83-godišnji glumac i režiser video je kako se je jedan od gostiju počeo da guši, odmah mu je prišao s leđa, obuhvatio ga rukama i oštrim pokretom, pritisnuo mu dijafragmu, kako bi komadić hrane izleteo iz grla.

„Na licu te osobe videla se panika, karakteristična za trenutak u kome čoveka život bukvalno pred njegovim očima napušta“, rekao je Klint Istvud.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Klint Istvud spasao život prijatelju

Izvor: Press, 09.Feb.2014

Kako prenosi BBC, za vreme svečane večere povodom otvaranja turnira u golfu u Pebl Biču, u Kaliforniji, 83-godišnji glumac je pritekao u pomoć svom susedu za stolom, direktoru turnira Stivu Džonu, kome je zapao komadić sira u grlu. .. Istvud je odmah shvatio da se Džon guši i brzo je reagovao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.