KOSAČEV: Ukrajina izrežirala incident da bi nametnula ratno stanje! POSLANICI GLASAJU O POROŠENKOVOM PREDLOGU

Izvor: Kurir, 26.Nov.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSAČEV: Ukrajina izrežirala incident da bi nametnula ratno stanje! POSLANICI GLASAJU O POROŠENKOVOM PREDLOGU

Ukrajina je izrežirala provokacuju sa brodovima u ruskim vodama da bi nametnula ratno stanje, izjavio je danas predsednik Spoljnopolitickog komiteta Saveta Federacije Rusije Konstantin Kosačev, dok se poslanici ukrajinskog parlamenta odlučuju da li da prihvate predlog predsednika Petra Porošenka o uvođenju ratnog stanja.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ratno stanje u Ukrajini!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2018

Ukrajinski poslanici podržali su danas predlog predsednika te zemlje Petra Porošenka o uvođenju ratnog stanja na period od 30 dana u oblastima koje su najpodložnije eventualnom napadu iz Rusije...Današnjim glasanjem poslanici su, takođe, potvrdili da će Ukrajina održati predsedničke izbore 31....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.