Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOJIĆ O INCIDENTU: Reakcija nastala iz afekta

Fudbaleri Partizana slavili su na Čairu rezultatom 2:0,  čime pred plej-of uspešno održavaju korak sa vodećom Crvenom zvezdom. U Nišu je viđena čvrsta i tvrda utakmica, a nije manjkalo ni varnica među igračima.
Igrao se 86. minut kada je nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Kojić oštro reagovao na promenu sudijske odluke. Kako Kojić objašnjava za Hotsport, pogodilo ga je to što je jedan od delilaca pravde na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meču rekao da je faul bio očigledan za Nišlije, a drugi je nakon toga promenio odluku.
–  Nije mi problem kada sudija ne svira očigledan faul, ali je problem kada mi sudija u lice kaže da sam ja udario protivnika, a ja već dva dana ne mogu da hodam i idem na terapije kao posledica tog udarca.
Sve to što se dešava na terenu, dešava se u žaru borbe, moje reči proističu iz afekta, a ne želje da nekoga uvredim. Još jednom, čestitam Partizanu na pobedi, rekao je Kojić za Hotsport
Video: Youtube/AM Video7S
Pripremio: Aleksandar Ilić
The post KOJIĆ O INCIDENTU: Reakcija nastala iz afekta appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.